Výrobci v dnešní době málokdy poskytují záruku delší než povinné dva roky. Jestliže ano, tak za příplatek. Někteří se však nebojí  pod svou práci podepsat, klidně i potravinářským polystyrénem. Dokonce dvojitou dávkou a to vše na 10 let a zadarmo.

Slovenské sezení  zkouší inovace

Jestli jste ještě neslyšely o slovenské značce Tuli, tak vězte, že jde o výrobce sedacích vaků a doplňků pro děti.  Tuli vaky se téměř ihned po staru staly na Slovensku trendem a vytlačily z trhu i mezinárodního konkurenta. Jejich označení dokonce zlidovělo.

Sedací vaky dnes vyrábí mnozí, prvenství si však stále drží Tuli. Značka nespí na vavřínech a na trh pravidelně přináší novinky. Právě nyní jsou to úplně nové materiály či unikátní světová novinka – podsvícený vak s logem, který nese název Tuli Lumino a reprezentuje Slovensko na mezinárodním veletrhu EXPO 2015.

Nejzajímavější novinkou od Tuli je ale zřejmě garanční program Tuli + 10 let. Jde o prodlouženou záruku na 10 let, v rámci které zákazník získá kromě nároku na odstranění jakýchkoliv výrobních chyb i dvě náhradní náplně zadarmo.

Na 10 let bez starostí

Proč právě 10 let? Každý výrobek má svou přirozenou životnost a výrobce podle použitých materiálů a technologií  dokáže přibližně odhadnout jak dlouhá bude. U Tuli vaků je to cca 10 let, i kdyžprvní zákazníci hlásí, že vaky slouží i po této době.

Jelikož jsou sedací vaky plněné potravinářským polystyrénem a jeho přirozenou vlastností je časem ztrácet objem, vaky se po jisté době vysedí. Přesně proto Tuli zákazníkům v rámce garance připraví 2 náhradní náplně zadarmo. Ty si může zákazník vyžádat kdykoliv.

Dostat záruku 10 let má smysl i proto, že si můžete být jisti, že vaše sezení bude sloužit opravdu dlouho a výrobce si dal záležet. Poctivé šití, vyměnitelný obal, který je možné prát v pračce, kvalitní materiály a polystyren, který se používá i v potravinářství a je tedy 100% zdraví neškodný. Záruku 10 let získá každý zákazník na jakýkoliv vak s označením + 10 let.

Jestli jste právě přemýšleli o koupi nového křesla nebo sezení na terasu, zkuste se zamyslet znovu. Bude zvolený výrobek vypadat stejně i za 10 let? Protože Tuli bude. A to už je podle „papírů“.